Sommaraktiviteter

Njut av sommarens härliga dagar. Följ med på en guidad vandringstur och upplev vidderna över den orörda vildmarken runt Borgafjäll eller paddla fram på en SUP-bräda på lugna vatten eller lätt strömmande vattendrag. Du väljer själv vad du vill göra, vi hjälper till med resten.

SUP-paddling

Häng med på en guidad tur eller hyr din egen bräda för en dag och utforska fjällsjöarna och vattendragen runt Borgafjäll. Du bestämmer själv om du vill ha den äventyrliga turen eller en lugn och skön badtur på det klara fjällvattnet.

GUIDAD TUR

Låt våra guider ta dig med på en oförglömlig dag på någon utav sjöarna eller vattendragen. En äventyrlig heldag med paddling över Borgasjön och vidare i Saxån eller en halvdag med paddling på Korpån och vidare på Avasjön eller varför inte en paddling till en egen liten ö i Borgasjön.

Den guidade paddelturen anordnas helt utifrån dina önskemål.

Pris: 800 kr/person för 2 timmar och 1000 kr/person för 4 timmar, minst 2 personer.

SUP, paddel, flytväst och fika ingår.

HYR DIN EGEN BRÄDA

Hyr din egen bräda och skapa ditt eget äventyr. Du hämtar brädan, tillsammans med paddel och flytväst, hos oss på Äventyrscenter eller hos Borgagården. Brädan är förpackad i en väska som lätt går att transportera dit du vill ha den. Den pumpas upp med den medföljande effektiva pumpen.

Pris: 450 kr/heldag, 350 kr/2 timmar.

Kontakta oss på 070-236 09 04 eller info@aventyrscenter.com